Grafisch ontwerp

Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk,
omdat ik op die manier een goed beeld kan krijgen van jouw wensen en ideeën.

beeld-website-studio-koester-booster

Branding

Logo & huisstijl ontwerp. Na een eerste gesprek en vragenlijst ga ik aan de slag met het ontwerpen van jouw logo. Ik vind het belangrijk dat het concept helemaal klopt en bij jouw wensen en eisen past.

Drukwerk

Van visitekaartjes, flyers, uitnodigingen, posters, magazines tot boeken & boekjes. Ik heb een grote voorliefde voor papier in allerlei soorten en maten, dus ik ga hier graag mee aan de slag!

geboortekaartje-jongen-illustratie-studio-koester-booster

Illustraties

Een illustratie die speciaal voor jouw geboortekaartje of uitnodiging gemaakt is, maakt het nèt even wat meer uniek. Het geeft mij ook mogelijkheden om het ontwerp helemaal kloppend voor jou te krijgen! Ook voor het illustreren van een kinderboek kun je bij mij terecht.

Koester-booster

Hieronder vind je een paar van de mogelijkheden.
Heb je zelf ideeën of specifieke wensen? Neem gerust contact op om de opties te bespreken!

Koesterkaart(en)

Een uitspraak van een kind is vaak zo onbevangen en mooi! Dat wil je vasthouden en dat schrijf je dan ook vaak op om te onthouden. Om nog iets mee te doen...
Vaak belandt dit ergens in een doos, laatje of oud papierbak. Soms vergeet je wat voor briljants je kleine spruit verkondigde.
Hoe mooi zou het zijn om deze uitspraak direct een podium te geven om het lange tijd te kunnen koesteren? Dit kan met koesterkaarten! Zet 'm neer, hang 'm op of stuur naar je oma 😉

Je kunt kiezen uit kaarten met jouw eigen quote erop of kiezen voor een van de bestaande kaarten(sets).

Koesterposter

Nog meer dan bij kaarten is de poster het ultieme middel om steeds weer een glimlach op je gezicht te toveren! Heel leuk voor in de kinderkamer of om kado te geven aan een vriend(in). Je kunt de poster op maat laten maken met een eigen quote of kiezen uit een van de bestaande posters.

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met jouw mooie, grappige of ontroerende quote!

Koesterboek

Het mooie van een boek(je) als medium is dat je er echt even voor moet gaan zitten. Je kunt het doorbladeren en het neemt je direct mee in een andere wereld. Als je mooie en gekoesterde beelden bekijkt in de vorm van foto's, quotes of misschien wel stofjes, is het makkelijker om even stil te staan bij de persoon, gelegenheid of periode waar jouw boek over gaat. Je neemt echt even de tijd om goed te kunnen voelen, herinneren en koesteren. Hoe bijzonder is het om dit te kunnen doen voor jezelf en de mensen die je koestert? Ik gun dit iedereen!