Koester-booster project

foto-oma-en-ik-studio-koester-booster

In 2019 ben ik met een project begonnen waar ik al heel lang mee in mijn hoofd liep: Koester-booster.
De combinatie van een druk gezinsleven en de sombere periodes die ik soms heb, maakt het voor mij (en ik denk voor iedereen op zijn/haar eigen manier) essentieel om de waardevolle momenten en mensen te kunnen koesteren.

Om even stil te staan, de tijd te nemen, jezelf en je geliefden dat te gunnen. Om je bewust te worden hoe mooi en fijn het ook kan zijn. Als ontwerper kan ik hier een vorm aan geven en het lijkt me heel geweldig om andere mensen hiermee te helpen!

koes.te.ren = liefdevol behouden.

Dit is een van de betekenissen van koesteren.
Het is een van de betere in mijn beleving!
Liefdevol behouden van wat van waarde voor je is.

Ga jij ook vaak voorbij aan koestermomenten?
In een hectische tijd als deze, waarin iedereen het druk heeft en tig ballen in de lucht (denkt te) moet(en) houden, vergeten we soms te koesteren. We vliegen soms voorbij aan de kleine, mooie dingen. Of we gunnen onszelf die tijd niet.

Soms lastig
Als het even wat moeilijk gaat is het soms lastig om te koesteren. Als de zorg voor je kinderen bijvoorbeeld veel van je vraagt.
Het is ingewikkeld om dan te kunnen koesteren wat zo dicht op je huid zit en soms ook maar heel klein lijkt. Hoe doe je dat? En in welke vorm?

Koesteren wat er niet meer is
Het koesteren van iemand die er niet meer is of een periode die voorbij is, maar je wel nog erg dierbaar is. Hoe geef je daar vorm aan? Hoe hou je die herinneringen levend?

Mijn missie
Ik gun het iedereen om te kunnen koesteren. Om even de tijd te nemen, stil te staan bij bijzondere momenten, bij mensen of een bepaalde periode. Ik gun dat de geliefden zelf en ook de mooie momenten die je wilt koesteren. Om liefdevol te worden behouden.
Als grafisch ontwerper kan ik beelden, teksten en sferen vangen in een ontwerp. Dit kan bijvoorbeeld een klein boekje zijn, maar ook een poster of een kaart. Ik wil mensen helpen een vorm te geven aan hun herinneringen en ze daarmee een boost geven. Een boost om te kunnen koesteren en daarmee een boost om misschien een klein beetje gelukkiger te zijn.

De komende tijd zal ik je via mijn blogs en social media op de hoogte houden van dit project!