Huisstijl Het Muzieklokaal - Studio Koester Booster
huisstijl het muzieklokaal
huisstijl het muzieklokaal
huisstijl het muzieklokaal

Identiteit Het Muzieklokaal.

Voor Het muzieklokaal in Utrecht mocht ik de huisstijl ontwerpen. Een hele leuke en uitgebreide opdracht voor het eerste klassieke proeflokaal in Nederland.

Het logo verwijst naar het fermate teken. Dat een pauze aangeeft in de muzieknotatie. Beide aspecten zijn van belang in het muzieklokaal. Klassieke muziek èn een moment van rust kunnen nemen.

En daarnaast kun je er heerlijk eten! Nog steeds verzorg ik al het promotiemateriaal en update van de menukaart. Recent is de hele menukaart over gegaan op een nieuw ontwerp.

hetmuzieklokaal.nl

Client:
Het Muzieklokaal
Items:
Logo / website / fotografie / flyers & folders / promotiemateriaal / menukaart / raam en muur belettering / stempelkaartjes
Datum:
Mei 2016

Angelique doet al het grafisch ontwerp voor Het Muzieklokaal. Zij heeft onze huisstijl ontwikkeld met een prachtig logo en zij ontwerpt al ons drukwerk en promotiemateriaal (menukaarten, visitekaarten, flyers, advertenties). Ze heeft een heel frisse eigen stijl en ze voelt haarfijn aan wat bij ons past. Angelique weet met haar heldere ontwerpen iedere keer opnieuw op originele wijze te vertalen wat wij uit willen stralen.

Sanne van Buuren – Het Muzieklokaal