Huisstijl Vrijeschool Castricum - Studio Koester Booster
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/a/a/angeliqueverheij.nl/httpd.www/wp-content/themes/leedo/inc/theme-functions.php on line 62 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/a/a/angeliqueverheij.nl/httpd.www/wp-content/themes/leedo/inc/theme-functions.php on line 62 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/a/a/angeliqueverheij.nl/httpd.www/wp-content/themes/leedo/inc/theme-functions.php on line 62 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/a/a/angeliqueverheij.nl/httpd.www/wp-content/themes/leedo/inc/theme-functions.php on line 62
poster van de vrijeschool castricum
poster van de vrijeschool castricum

Identiteit Vrijeschool Castricum.

Dit jaar startte de nieuwe Vrijeschool Castricum in onze nieuwe woonplaats. Heel leuk dat ik de huisstijl mocht vormgeven! Alles moest nog gemaakt worden. De enige wens was het behouden van een vogeltje in het logo.

Resultaat: een logo met twee vogeltjes, waarvan een uitvliegt en de wereld gaat ontdekken. Het verloop van de kleuren is afgeleid van het nat in nat schilderen, dat een bekende techniek is op een vrijeschool.
Het lettertype is qua uiterlijk verwant aan de specifieke, antroposofische lettertypes, maar een stuk moderner. Iets dat goed bij deze nieuwe en moderne Vrijeschool past.

vrijeschoolcastricum.nl

Client:
Vrijeschool Castricum
Items:
Logo / stationairy / schoolgids / banner / fotografie / website / promotiemateriaal
Datum:
Juli 2017

Angelique heeft voor ons het logo en de huisstijl ontworpen van Vrijeschool Castricum die per september 2017 gestart is. De samenwerking met Angelique verliep (en verloopt) heel prettig en de eerste voorstellen die ze deed voor zowel het logo als de huisstijl waren ‘raak’.

Het oorspronkelijke vogeltje heeft ze heel mooi om weten te zetten in een logo dat echt perfect paste bij dat wat wij als (startende) school wilden uitstralen: fris, eigentijds en stevig. Ook de huisstijl sluit daar naadloos op aan.

Angelique is heel proactief in haar denken, ze had al een aantal dingen meegenomen in het ontwerp waar wij nog niet bij nagedacht hadden, wat de samenwerking echt tot een aanwinst maakt!

Jacqueline Braak – Kwartiermaker Vrijeschool Castricum