Testimonials - Studio Koester Booster

Lieve woorden over Studio Koester Booster

Bij Studio Koester Booster zag ik de posters die Angelique maakt.
Een poster met een uitspraak van je kind, hoe leuk bedacht is dat!?

Meteen die avond zocht ik in mijn notities op mijn telefoon uitspraken van mijn dochter op.
Het was nog moeilijk kiezen maar nadat ik ze aan Angelique had voorgelegd en zij direct een aantal ideeën had, was duidelijk dat ‘verderkijker’ (verrekijker) het ging worden.

Het beeld is erg treffend, speels en vrolijk, precies wat ik vind passen bij onze dochter!

Sanneke Koekkoek – Koesterposter ‘Verderkijker’

Het was fijn werken met Angelique. We hadden een beeld van de verjaardagsposter die we wilden hebben maar ze heeft er iets veel mooiers en passenders van gemaakt dan we van te voren konden bedenken.Het hele proces verliep heel vlot, ze heeft ons goed op de hoogte gehouden en alle wijzigingen in het concept overlegd. Het is prachtig geworden. Wij zijn er heel blij mee en de ontvanger werd er zelfs emotioneel van.

Lisette – portretposter Verjaardag

De poster is zo leuk geworden!
Mijn zoontje ligt telkens in een deuk dat opa Gerard als baby bij de dinosaurus zit. Het geeft hem ook een gevoel van trots dat zijn uitspraak nu echt op een poster staat! Ook voor opa Gerard erg leuk.

Voor een kleine extra bijdrage konden we een tweede poster bestellen. Die was voor opa natuurlijk. Wij zijn er super blij mee en opa ook!

 

Judith Bruin – Koesterposter ‘oud’

Wat een mooie dingen maak je Angelique!
Wij hadden het geluk een prachtige poster te winnen met een komische en ontroerende kinderuitspraak. De afbeelding is heel treffend en de kleuren zijn tijdloos en tegelijkertijd helemaal passend in het interieur van een moderne (kinder)kamer. Zo knap hoe je met een enkel beeld een hele wereld aan voorstellingen oproept. Steeds als ik de poster zie, krijg ik een glimlach en voel ik dat heerlijke kind achter de uitspraak. Dank daarvoor.
Daarnaast is het koesteren een inspiratie geworden en volg ik je met veel plezier op instagram

Madelein van Dongen – Koesterposter ‘Peterseliemolletje’

Ik bestelde een verjaardagsposter bij studio_koester_boester. Het was een bijzondere verjaardag van een bijzondere jarige en daar hoort het meest bijzondere cadeau bij. Dus ons omi kreeg een poster met woordjes en illustraties bij wat haar typeren. Zoiets moois en persoonlijk had ze nog nooit gekregen. Ze moest er even van bekomen. Met een lach en een traan, gewoon sprakeloos. Dus als je op zoek bent naar een origineel cadeau? Studio_koester_boester staat er vol van. Angélique is een kei in haar vak en komt samen met jou tot het gewenste resultaat. De communicatie verliep erg vlot. Het was zoals we in gedachten hadden.

Sylvie de Bruyne – Portret poster verjaardag

Onze 25 jarig huwelijksdag zag er door de coronaperikelen heel anders uit.
Waar een groot feest was gepland werd het een gezinsfeestje.
Op Instagram zag ik het unieke talent van Angelique. Creatief, grappig, herkenbaar en vooral recht vanuit het hart.
De unieke teksten, posters en blogs. Zo leuk, mooi en aandoenlijk. Steeds raakt en ontroert ze me.
Dát wilde ik ook als speciaal cadeau voor John.
Angelique begreep wat ik wilde zeggen. Zijn poster raakte de juiste snaar, helemaal precies zoals ik had bedoeld.
Aan John en de hele wereld te laten zien hoeveel hij voor mij betekent. Altijd!
“de tranen in zijn ogen lieten zien dat de boodschap binnenkwam”

Dankjewel dat je dit mogelijk hebt gemaakt Angelique

Astrid – Koesterposter jubileum

Er was veel mogelijk bij Angelique. Wij wilde 4 personen in plaats van 1, kwamen op het laatste moment nog met wijzigingen en toevoegingen en alles werd erg snel en zonder problemen verwerkt. In het proces kregen wij ook de mogelijkheid feedback te geven of iets te wijzigen waardoor het echt een poster werd waar we helemaal blij mee zijn.
Super vriendelijk en professioneel contact en een resultaat waar we nog lang blij naar gaan kijken!

Michal – Familieportret

Ik zocht een bijzonder cadeau om een vriendin een hart onder de riem te steken en toen zag ik de mooie woordenposter.
Angelique denkt graag met je mee als je even vastloopt en eigen ideeën over de lay-out neemt ze mee. Mijn vriendin was verrast bij het zien van de poster: leuk, lief en mooi waren haar woorden!

Kitty – Woordenposter

Het was een zondagochtend. We zaten gezellig met het hele gezin aan tafel en hadden het over zwemmen. Onze jongste dochter Nienke luisterde mee terwijl ze haar broodje at. Toen, uit het niets, zei ze ineens met een heel stralend gezicht: ‘ikke in het water, ploef!’. Dat was de eerste keer dat ze echt een zin uitsprak. En dat we merkten dat ze goed begreep waar we het over hadden. Een mooi moment dat we graag wilden koesteren. Angelique heeft een superleuke ‘koesterposter’ gemaakt, waar we heel blij mee zijn. Het eerst ontwerp was meteen raak. Iedere dag worden we nu aan dit voor ons bijzondere moment herinnerd als we op Nienkes kamer komen. Angelique is enorm creatief, schakelt snel en is heel prettig in het contact. Kortom, een aanrader voor iedereen die op een originele, unieke manier bijzondere situaties wil koesteren!

Maartje Koekoek-Weesie – Koesterposter ‘Ploef’

Mijn dochter, Romée van 3 jaar, vraagt elke dag of ze een ‘Tess’ mag zijn. Een prinses. De manier waarop ze het zegt. Het gevoel wat het haar geeft en wat ik haar graag ook de rest van haar leven mee wil geven wilde ik heel graag vast laten leggen op een bijzondere manier.

Ik vind het belangrijk dat ze meekrijgt dat ze goed voor zichzelf mag zorgen, zich mooi mag voelen en op een gezonde manier, met beiden voeten op de grond een ‘Tess’ mag zijn.
Ik wilde daarom heel graag dat Angelique hier iets moois van zou maken. En dat heeft ze gedaan,  Angelique heeft al Romée en mijn verwachtingen overtroffen met deze illustratie van onze ‘Tess’.

 

Marjan van de Bult – Koesterposter ‘Tess’

Grafisch werk

Angelique heeft voor ons het logo en de huisstijl ontworpen van Vrijeschool Castricum die per september 2017 gestart is. De samenwerking met Angelique verliep (en verloopt) heel prettig en de eerste voorstellen die ze deed voor zowel het logo als de huisstijl waren ‘raak’. Het oorspronkelijke vogeltje heeft ze heel mooi om weten te zetten in een logo dat echt perfect paste bij dat wat wij als (startende) school wilden uitstralen: fris, eigentijds en stevig. Ook de huisstijl sluit daar naadloos op aan. Angelique is heel proactief in haar denken, ze had al een aantal dingen meegenomen in het ontwerp waar wij nog niet bij nagedacht hadden, wat de samenwerking echt tot een aanwinst maakt!

Jacqueline Braak – Kwartiermaker Vrijeschool Castricum

Angelique Verheij ontwerpt al mijn promotiemateriaal: flyers, banners, posters, stickers voor mijn auto, website. Zij doet dat voortreffelijk, vakkundig en origineel. Steeds opnieuw verrast zij mij met goed gekozen ontwerpen, die perfect aansluiten bij het karakter van de voorstelling en tegelijk binnen het gekozen vormgevingsconcept passen.

Kees Posthumus – Verteller en Journalist bij Kees Posthumus Vertelt

Angelique worked 5 years at Fastned during which she developed the complete visual identity of the company. This included the logo, brand elements (typography, colours, etc), stationary, presentation templates and more. Apart from this she worked with the company architect to develop branding at our fast charging stations and did a lot of other design/DTP work. By doing so she made a great contribution to our fast growing company. Angelique is a really nice person to work with. She is not afraid to look critically at her own work and evolve the design where possible and required. All in all a really good graphic designer to have on the team.

Niels Korthals Altes – CCO Fastned

Angelique doet al het grafisch ontwerp voor Het Muzieklokaal. Zij heeft onze huisstijl ontwikkeld met een prachtig logo en zij ontwerpt al ons drukwerk en promotiemateriaal (menukaarten, visitekaarten, flyers, advertenties). Ze heeft een heel frisse eigen stijl en ze voelt haarfijn aan wat bij ons past. Angelique weet met haar heldere ontwerpen iedere keer opnieuw op originele wijze te vertalen wat wij uit willen stralen.

Sanne van Buuren – Het Muzieklokaal

Angelique Verheij heeft ons nieuwe logo en de huisstijl ontworpen. Onze nieuwe huisstijl is eigentijds, fris en vrolijk: precies wat het leven met een meerling met zich meebrengt. Zij is tweelingmoeder, vrijwilliger van de NVOM én ontwerper.

Margreet Fernhout – Hoofdredacteur NVOM

Het contact met Angelique, zowel telefonisch als via e-mail, was altijd heel erg rustig en prettig. Zij heeft mij, in de aanloop naar de ontwikkeling van een logo, de juiste vragen gesteld, waardoor wij gezamenlijk naar een logo konden toewerken, dat voldeed aan eisen en kwaliteiten.

Rob Verhaaren – Huisarts