Branding - Studio Koester Booster

Een logo & huisstijl die helemaal jouw missie ademt!

Met mijn illustraties & ontwerp maken we jouw verhaal nog krachtiger.
Laten we samen de wereld een stukje mooier maken!

Hoe gaan we aan het werk?

#1

Ik vind persoonlijk contact heel belangrijk, dus ik ga heel graag eerst met je in gesprek om jou en je onderneming te leren kennen. Dit kan live of via zoom. Dan neem ik uitgebreid de tijd om te ontdekken wat jouw vragen en wensen zijn. En ook een beetje om te ontdekken wie jij bent en hoe ik jou het beste kan helpen.

#2

Vooraf krijg je van mij een vragenlijst opgestuurd met vragen m.b.t. de opdracht. Met deze vragenlijst kun je voor ons gesprek alvast nadenken over een aantal vragen die ik je ga stellen over jouw onderneming. Het helpt je ook om een duidelijker beeld te krijgen van wat belangrijk is bij het ontwikkelen van een branding die helemaal bij jou past.

#3

Na ons gesprek ga ik aan de slag en stuur ik je via de mail alvast een planning door en het aantal correctierondes (dit zijn momenten waarop jij feedback kunt geven en ik wijzigingen kan doorvoeren). Dan weet jij ook waar je aan toe bent en wanneer ik het fijn vindt als jij een reactie geeft 🙂

#4

Afhankelijk van het project spreken we een moment af waarop ik jou een eerste voorstel (voorstellen) toestuur. Leuk!! Deze bespreken we daarna weer via zoom of telefonisch. Op deze eerste voorstellen kun je feedback geven en kan ik grotere wijzigingen doorvoeren.

#5

In de volgende correctieronde(s) gaat het om kleine wijzigingen, maar het concept en de grote lijn staat dan al!
Het zijn meer de puntjes op de ‘i’ en verfijningen.

#6

En dan is het moment daar, jeeej!! Jouw  logo en/of huisstijl is klaar en krijg je jouw bestanden en/of drukwerk in je mail, brievenbus of (afhankelijk van de afstand) breng ik ze langs!

Welk pakket kies jij?

Basis

~ Kennismakingsgesprek
~ Uitgebreide vragenlijst
~ Maximaal 3 concept logo voorstellen
~ 2 correctierondes
~ Basis logo + secundair logo
~ Favicon voor je website
~ logo pakket voor offline en online
~ Kleurcodes

Jouw investering

€ 997,00 ex BTW

Plus

~ Kennismakingsgesprek
~ Uitgebreide vragenlijst
~ Maximaal 3 concept logo voorstellen
~ Basislogo + secundair logo
~ 3 correctierondes
~ Favicon voor je website
~ 10 social media templates (Canva)
~ Visitekaartje ontwerp
~ logo pakket voor offline en online gebruik
~ Kleurcodes + uitleg en advies gebruik lettertypes

Jouw investering

€ 1197,00 ex BTW
(excl. eventuele drukkosten)

Compleet

~ Kennismakingsgesprek
~ Uitgebreide vragenlijst
~ Maximaal 3 concept logo voorstellen
~ Basislogo + secundair logo
~ 3 correctierondes
~ Favicon voor je website
~ 10 social media templates (Canva)
~ Visitekaartje ontwerp
~ logo pakket voor offline en online gebruik
~ Kleurcodes + uitleg en advies gebruik lettertypes

Aanvullende ontwerpen en illustraties naar aanleiding van jouw nieuwe visuele huisstijl: denk aan drukwerk, extra social media templates, illustraties voor op je website of materialen. Ook de de implementatie van je huisstijl op een bestaande of nieuwe website (ontwikkelen van de website) is zeker mogelijk.

Jouw investering

Prijs op aanvraag

*excl. productiekosten
**excl. kosten voor hosting/installatie, thema en content.

FAQ

Voor welke dingen kan ik bij jou terecht?
Een praktisch antwoord ...

illustraties voor drukwerk of online | logo | huisstijl | ontwerp website | visitekaartje | flyer | poster | kaartenset | boekontwerp | boekomslag | persoonlijk notitieboekje | illustraties voor social media | etc ...

een minder minder praktisch antwoord ...

Voor mij is het belangrijk dat jij of jouw missie bij mij past. Zo werk ik graag voor coaches, therapeuten, bewuste ondernemers die iets willen bijdragen aan een betere wereld. Dat kan op vele vlakken zijn! Dus past jouw vraag niet in het rijtje hierboven, maar heb je een ander bijzonder project waarbij je op zoek bent naar illustraties of grafisch ontwerp?

Heel leuk als je contact opneemt!
Hoe weet ik of jouw stijl bij mij past?
Op mijn website kun je heel veel voorbeelden zien van projecten die ik eerder heb gedaan. Hierdoor kun je al heel goed aanvoelen of mijn stijl iets voor jou zou kunnen zijn. Je ziet ook dat ik verschillende soorten illustraties maak, dus ik zal jou altijd vragen welk stijl jou het meest aanspreekt.
Mocht je twijfelen en even willen overleggen, kun je altijd contact met me opnemen voor een vrijblijvend gesprek!

Dat kan HIER!
Hoe lang ben jij bezig met een opdracht?
Dat hangt erg van het soort opdracht af. Een enkele illustratie voor social media kan binnen 1 week af zijn, maar voor een logo plan ik altijd minimaal 3-4 weken in. Ik hou in de planning ook rekening met 'suddertijd' waar een idee of concept even kan sudderen, rijpen als het ware. Hierdoor wordt jouw product uiteindelijk beter! Ik vind het prettig als ik hiervoor de ruimte kan nemen, dus wees op tijd met het aanvragen. Gaat het om drukwerk of een handgemaakt product, dan komt er nog productietijd bij.

Bij elke opdracht geef ik vooraf duidelijk aan hoe de planning zal zijn, zodat je weet waar je aan toe bent.

Spoed?

Neem contact contact met me op en ik kijk zeker even met je mee of dit in mijn planning past. Ik reken hiervoor wel extra kosten.
Wat zijn de prijzen?
Dat hangt van verschillende factoren af. Waarvoor ga je het gebruiken? Wil je de illustratie exclusief voor jezelf? Is het voor online gebruik of is drukwerkbegeleiding ook nodig? Hoe uitgebreid is een illustratie of opdracht? Is er spoed bij? Komen er nog drukkosten of reiskosten bij?

Je snapt al dat ik eerst graag wat dingen van je wil weten om een goede prijsopgave te geven!

Een indicatie:

~ Losse illustraties vanaf 200,00 excl. btw per stuk. Bij meerdere illustraties maak ik een bundelprijs.

~Eenvoudige illustraties tbv social media, per 3 stuks vanaf 250,00 excl. btw

~Logo ontwerp vanaf 797,00 excl. btw

~Huisstijl (logo + uitwerking in verschillende uitingen zoals website/bijpassende illustraties/drukwerk): vanaf 1297,00 exl. btw

Voor overige ontwerpopdrachten reken ik een uurprijs van 75,00 exl. btw. Het liefst offreer ik een prijs voor een project, bundel of per stuk na overleg over wensen en opties.

Voor persoonlijke projecten en illustraties op maat gelden andere tarieven.
Heb jij een opleiding hiervoor gevolgd?
Ik ben in 2011 afgestudeerd aan ArtEZ, de kunstacademie in Arnhem, in de richting grafisch ontwerp. Voordat ik daar aan begon werkte ik in de zorg en het ziekenhuis, omdat ik erg graag met mensen werk. Na een tijdje ging mijn creatieve behoefte te veel borrelen en heb ik de switch naar grafisch ontwerp gemaakt.

Na mijn afstuderen aan de kunstacademie heb ik 5 jaar als grafisch ontwerper gewerkt bij Fastned, een groene start-up. Mijn wens om iets voor mensen te betekenen kwam op een gegeven moment weer om de hoek kijken waardoor ik besloot om Studio Koester Booster op te zetten en zo was het cirkeltje weer rond.

Mooie woorden over Studio Koester Booster

logo van praktijk claudia de vries
Visuele identiteit: logo en website
Claudia de Vries - systeemtherapeut

Betrokken,persoonlijk warm en heel kundig. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Angelique denkt goed mee en weet de website mooi en passend bij mij ' in te kleuren '. Zeer talentvol, bescheiden en oprecht. Voor iedereen aan te bevelen!

Illustraties voor social media & drukwerk
Lieselot Matton - kinderpsychologe

Met A lot of mom werkten we reeds verschillende keren samen met Angelique.
Ze heeft met veel liefde onze huisstijl en emotietools vormgegeven. De samenwerking verloopt vlot, stipt en het eindresultaat is vaak nog mooier dan we ons konden voorstellen. De beelden geven steeds de sfeer weer die wij zelf ook willen overbrengen. Top!

Ontwerp en illustraties dichtbundel
Pascale Sterrenburg - Auteur

Angelique is een fantastische vormgeefster en een prachtig mens. Ik heb genoten van de samenwerking. We hadden meteen een klik en genoeg aan weinig woorden. Angelique houdt ook van het kleine, het lieve, het zachte. Iets moois maken met respect voor mens en natuur. Dat wilden we allebei. Angelique heeft mij geholpen om duurzame materialen en productiemethoden te selecteren. Ik heb veel van haar geleerd en het resultaat – de dichtbundel Dichterbij - is prachtig geworden!

Wit logo van Petra Hageman op een terra kleurige achtergrond
Branding traject
Petra Hageman - Slaapcoach

We kregen een connectie via LinkedIn en doordat ik direct een klik voelde, heb ik voor Angelique gekozen om mijn logo en visitekaartjes te ontwerpen. Angelique is een echte vakvrouw en bleef geduldig terwijl ik de laatste puntjes op de i goed wilde krijgen. Bedankt voor de superfijne samenwerking en de stiptheid van het opleveren!

foto-review-jacqueline
Grafisch ontwerp
Jacqueline Braak - Vrijeschool Castricum

Angelique heeft voor ons het logo en de huisstijl ontworpen van Vrijeschool Castricum. De samenwerking met Angelique verliep (en verloopt) heel prettig en de eerste voorstellen die ze deed voor zowel het logo als de huisstijl waren ‘raak’. Het oorspronkelijke vogeltje heeft ze heel mooi om weten te zetten in een logo dat echt perfect paste bij dat wat wij als (startende) school wilden uitstralen: fris, eigentijds en stevig.

foto-review-sanne
Grafisch ontwerp
Sanne van Buuren - Het Muzieklokaal

Angelique doet al het grafisch ontwerp voor Het Muzieklokaal. Zij heeft onze huisstijl ontwikkeld met een prachtig logo en zij ontwerpt al ons drukwerk en promotiemateriaal (menukaarten, visitekaarten, flyers, advertenties).

Ze heeft een heel frisse eigen stijl en ze voelt haarfijn aan wat bij ons past. Angelique weet met haar heldere ontwerpen iedere keer opnieuw op originele wijze te vertalen wat wij uit willen stralen.

banner studio koester-booster
Boek: in het grensgebied
Ruud Mulder | pastoraal verzorger

Ter gelegenheid van mijn pensionering, wilde ik graag een afscheidsboekje cadeau doen aan ieder die dat leuk vond. Angelique heeft al mijn teksten gelezen, gecorrigeerd, een prachtige vormgeving gekozen en mijn foto's stijlvol verwerkt. Ik kreeg veel positieve reacties!
Betrokken, zorgvuldig, zeer creatief, fijn in de omgang en professioneel - zo heb ik Angelique haar werk achter de schermen ervaren. Het kon niet beter, alle dank en grote hulde!

foto van kees posthumus in de winter op de hei
Promotie materiaal
Kees Posthumus

Angelique ontwerpt al mijn promotiemateriaal. Zij doet dat voortreffelijk, vakkundig en origineel. Steeds opnieuw verrast zij mij met goed gekozen ontwerpen, die perfect aansluiten bij het karakter van de voorstelling en tegelijk binnen het gekozen vormgevingsconcept passen.