Illustraties voor ondernemers - Angelique Verheij

Illustraties die spreken
van hart tot hart.

Illustraties raken aan het onbewuste en doen een beroep op het inlevingsvermogen. Prikkelende beelden of beelden die raken, zetten aan tot nadenken. Ze kunnen ook confronteren, overtuigen, herkenning laten ervaren en als troostend worden gevoeld. Zo belangrijk bij het overbrengen van jouw boodschap!

Met mijn illustraties maken we jouw verhaal nog krachtiger!

Ik werk graag voor groendoeners, coaches, therapeuten, bewuste ondernemers & maatschappelijke initiatieven die iets willen bijdragen aan een betere wereld. Dat kan op vele vlakken zijn!

Dus voel je dat mijn werk bij jou past? Neem dan vooral contact met me op!

Illustraties voor: je website, je social media, een carddeck, materialen die je gebruikt bij je coaching, je bedankkaartje, verpakkingsmaterialen, je praktijkruimte, flyers, e-books, je cursus of lesmateriaal. En er zijn vast nog veel meer plekken waar een illustratie voor meer impact kan zorgen!

Dat hangt van verschillende factoren af. Wil je een illustratie? Waarvoor ga je het gebruiken? Wil je de illustratie exclusief voor jezelf? Is het voor online gebruik of is drukwerkbegeleiding ook nodig? Hoe uitgebreid is een illustratie of opdracht? Is er spoed bij? Komen er nog drukkosten of reiskosten bij?

Je snapt al dat ik eerst graag wat dingen van je wil weten om een goede prijsopgave te geven!

Ik geef een indicatie:

 • Losse illustraties (voor drukwerk of online)
  –> vanaf 250,00 excl. btw per stuk (met eenmalige gebruikslicentie). Bij meerdere illustraties maak ik een bundelprijs.

 

 • Illustraties voor social media:
  • per 3 stuks –> 497,00 excl. btw
  • per 6 stuks –> 797,00 excl. btw (kan ook in fasen betaald en ontwikkeld worden)
  • per 10 stuks –> 1197,00 excl. btw (kan ook in fasen betaald en ontwikkeld worden)

 

 • Illustraties in combinatie met het ontwerp van drukwerk
  (denk aan flyers, boeken/magazines, kaarten, card-decks, posters) –> prijs op aanvraag

Lieve woorden

FAQ

Voor welke dingen kan ik bij jou terecht?
Een praktisch antwoord ...

illustraties voor drukwerk of online | logo | huisstijl | ontwerp website | visitekaartje | flyer | poster | kaartenset | boekontwerp | boekomslag | persoonlijk notitieboekje | illustraties voor social media | etc ...

een minder minder praktisch antwoord ...

Voor mij is het belangrijk dat jij of jouw missie bij mij past. Zo werk ik graag voor coaches, therapeuten, bewuste ondernemers die iets willen bijdragen aan een betere wereld. Dat kan op vele vlakken zijn! Dus past jouw vraag niet in het rijtje hierboven, maar heb je een ander bijzonder project waarbij je op zoek bent naar illustraties of grafisch ontwerp?

Heel leuk als je contact opneemt!
Hoe weet ik of jouw stijl bij mij past?
Op mijn website kun je heel veel voorbeelden zien van projecten die ik eerder heb gedaan. Hierdoor kun je al heel goed aanvoelen of mijn stijl iets voor jou zou kunnen zijn. Je ziet ook dat ik verschillende soorten illustraties maak, dus ik zal jou altijd vragen welk stijl jou het meest aanspreekt.
Mocht je twijfelen en even willen overleggen, kun je altijd contact met me opnemen voor een vrijblijvend gesprek!

Dat kan HIER!
Hoe lang ben jij bezig met een opdracht?
Dat hangt erg van het soort opdracht af. Een enkele illustratie voor social media kan binnen 1 week af zijn, maar voor een logo plan ik altijd minimaal 4 weken in. Ik hou in de planning ook rekening met 'suddertijd' waar een idee of concept even kan sudderen, rijpen als het ware. Hierdoor wordt jouw product uiteindelijk beter! Ik vind het prettig als ik hiervoor de ruimte kan nemen, dus wees op tijd met het aanvragen. Gaat het om drukwerk of een handgemaakt product, dan komt er nog productietijd bij.

Bij elke opdracht geef ik vooraf duidelijk aan hoe de planning zal zijn, zodat je weet waar je aan toe bent.

Spoed?

Neem contact contact met me op en ik kijk zeker even met je mee of dit in mijn planning past. Ik reken hiervoor wel extra kosten.
Wat zijn de prijzen?
Dat hangt van verschillende factoren af. Wil je een illustratie? Waarvoor ga je het gebruiken? Wil je de illustratie exclusief voor jezelf? Is het voor online gebruik of is drukwerkbegeleiding ook nodig? Hoe uitgebreid is een illustratie of opdracht? Is er spoed bij? Komen er nog drukkosten of reiskosten bij?

Je snapt al dat ik eerst graag wat dingen van je wil weten om een goede prijsopgave te geven!

Een indicatie:

~ Losse illustraties vanaf 200,00 excl. btw per stuk. Bij meerdere illustraties maak ik een bundelprijs.

~Eenvoudige illustraties tbv social media, per 3 stuks vanaf 250,00 excl. btw

~Logo ontwerp vanaf 1295,00 excl. btw

~Huisstijl (logo + uitwerking in verschillende uitingen zoals website/bijpassende illustraties/drukwerk): vanaf 1695,00 exl. btw

Voor overige ontwerpopdrachten reken ik een uurprijs van 75,00 exl. btw. Het liefst offreer ik een prijs voor een project, bundel of per stuk na overleg over wensen en opties.

Voor persoonlijke projecten en illustraties op maat gelden andere tarieven.
Heb jij een opleiding hiervoor gevolgd?
Ik ben in 2011 afgestudeerd aan ArtEZ, de kunstacademie in Arnhem, in de richting grafisch ontwerp. Voordat ik daar aan begon werkte ik in de zorg en het ziekenhuis, omdat ik erg graag met mensen werk. Na een tijdje ging mijn creatieve behoefte te veel borrelen en heb ik de switch naar grafisch ontwerp gemaakt.

Na mijn afstuderen aan de kunstacademie heb ik 5 jaar als grafisch ontwerper gewerkt bij Fastned, een groene start-up. Mijn wens om iets voor mensen te betekenen kwam op een gegeven moment weer om de hoek kijken waardoor ik besloot om mijn eigen onderneming te starten.