Editorial illustraties - Studio Koester Booster

Redactionele illustraties


~ Ik maak illustraties voor:
Kranten | boeken | (e) magazines | Social media | Websites & blogs
~ Interessegebieden:
Mentale gezondheid | duurzaamheid | zelfzorg | zingeving | koesteren & de kleine dingen
~ Technieken & stijl:
Vaak een combinatie van analoog & digitaal | collage | conceptueel |  met aandacht voor verwondering & esthetiek | een knipoog | van hart tot hart

Ik beteken graag iets bij jouw verhaal!
info@koester-booster.nl
06-14615136

Openliggend magazine met een donkerblauwe illustratie op de cover en in de binnenzijde

Wat kan ik voor jou (be)tekenen?

Ik ga heel graag aan de slag om een unieke illustratie te maken die impact heeft!
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en/of offerte. Ik heb er zin in!

info@koester-booster.nl
o6-14615136

Mooie woorden

logo van praktijk claudia de vries
Visuele identiteit: logo en website
Claudia de Vries - systeemtherapeut

Betrokken,persoonlijk warm en heel kundig. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Angelique denkt goed mee en weet de website mooi en passend bij mij ' in te kleuren '. Zeer talentvol, bescheiden en oprecht. Voor iedereen aan te bevelen!

Illustraties voor social media & drukwerk
Lieselot Matton - kinderpsychologe

Met A lot of mom werkten we reeds verschillende keren samen met Angelique.
Ze heeft met veel liefde onze huisstijl en emotietools vormgegeven. De samenwerking verloopt vlot, stipt en het eindresultaat is vaak nog mooier dan we ons konden voorstellen. De beelden geven steeds de sfeer weer die wij zelf ook willen overbrengen. Top!

Ontwerp en illustraties dichtbundel
Pascale Sterrenburg - Auteur

Angelique is een fantastische vormgeefster en een prachtig mens. Ik heb genoten van de samenwerking. We hadden meteen een klik en genoeg aan weinig woorden. Angelique houdt ook van het kleine, het lieve, het zachte. Iets moois maken met respect voor mens en natuur. Dat wilden we allebei. Angelique heeft mij geholpen om duurzame materialen en productiemethoden te selecteren. Ik heb veel van haar geleerd en het resultaat – de dichtbundel Dichterbij - is prachtig geworden!

Wit logo van Petra Hageman op een terra kleurige achtergrond
Branding traject
Petra Hageman - Slaapcoach

We kregen een connectie via LinkedIn en doordat ik direct een klik voelde, heb ik voor Angelique gekozen om mijn logo en visitekaartjes te ontwerpen. Angelique is een echte vakvrouw en bleef geduldig terwijl ik de laatste puntjes op de i goed wilde krijgen. Bedankt voor de superfijne samenwerking en de stiptheid van het opleveren!

foto-review-jacqueline
Grafisch ontwerp
Jacqueline Braak - Vrijeschool Castricum

Angelique heeft voor ons het logo en de huisstijl ontworpen van Vrijeschool Castricum. De samenwerking met Angelique verliep (en verloopt) heel prettig en de eerste voorstellen die ze deed voor zowel het logo als de huisstijl waren ‘raak’. Het oorspronkelijke vogeltje heeft ze heel mooi om weten te zetten in een logo dat echt perfect paste bij dat wat wij als (startende) school wilden uitstralen: fris, eigentijds en stevig.

foto-review-sanne
Grafisch ontwerp
Sanne van Buuren - Het Muzieklokaal

Angelique doet al het grafisch ontwerp voor Het Muzieklokaal. Zij heeft onze huisstijl ontwikkeld met een prachtig logo en zij ontwerpt al ons drukwerk en promotiemateriaal (menukaarten, visitekaarten, flyers, advertenties).

Ze heeft een heel frisse eigen stijl en ze voelt haarfijn aan wat bij ons past. Angelique weet met haar heldere ontwerpen iedere keer opnieuw op originele wijze te vertalen wat wij uit willen stralen.

banner studio koester-booster
Boek: in het grensgebied
Ruud Mulder | pastoraal verzorger

Ter gelegenheid van mijn pensionering, wilde ik graag een afscheidsboekje cadeau doen aan ieder die dat leuk vond. Angelique heeft al mijn teksten gelezen, gecorrigeerd, een prachtige vormgeving gekozen en mijn foto's stijlvol verwerkt. Ik kreeg veel positieve reacties!
Betrokken, zorgvuldig, zeer creatief, fijn in de omgang en professioneel - zo heb ik Angelique haar werk achter de schermen ervaren. Het kon niet beter, alle dank en grote hulde!

foto van kees posthumus in de winter op de hei
Promotie materiaal
Kees Posthumus

Angelique ontwerpt al mijn promotiemateriaal. Zij doet dat voortreffelijk, vakkundig en origineel. Steeds opnieuw verrast zij mij met goed gekozen ontwerpen, die perfect aansluiten bij het karakter van de voorstelling en tegelijk binnen het gekozen vormgevingsconcept passen.