Poster overzicht behandeling GGZ - Angelique Verheij
blauwe poster met infographic
illustratie en ontwerp poster ggz
illustratie infographic behandeling ggz

Poster GGZ.

Deze poster maakte ik voor de GGZ. Het is een geïllustreerde en grafische weergave van een specifieke behandeling voor jongeren met een trauma.

” Voor een posterpresentatie op een congres vroeg ik Angelique om een poster te laten maken. De tekst en inhoud had ik paraat, maar het vormgeven was niet iets wat ik zelf kan. Ik wist dat ik een moderne, originele en aansprekende poster wilde en absoluut geen saai product met veel tekst.

Met Angelique had ik eerder al goede ervaringen en ze kon snel tijd maken om samen te zitten. Ik vertelde in een uur tijd over het behandelprogramma en Angelique begreep goed waar het over ging. Direct kreeg zij er een beeld bij en idee hoe dit grafisch weer te geven. In een korte schets nam ze me mee in haar idee en kon ik me direct hier helemaal in vinden.

Het resultaat is heel tof geworden! Zeer aansprekend voor de doelgroep en tegelijkertijd ook voor collega’s. Op het congres waren veel mensen die een foto van de poster wilde maken omdat ze hem zo mooi en duidelijk vonden! “

Ik wil ook een illustratie op maat