5 bijzondere koester geschenken - Studio Koester Booster

5 bijzondere koester geschenken

een koesterdoosje borduurring en een poster van handgeschept papier

Zoek jij een bijzonder en uniek cadeau voor iemand die je koestert?

een lief kadootje voor een vriendin die een moeilijke tijd doormaakt
een bijzondere verjaardag
een hart onder de riem, troost in moeilijke tijden
gewoon een lief kaartje …

Heb je al internet, pinterest en instagram afgestruind voor leuke ideeën? Het kan soms moeilijk zijn om een echt persoonlijk cadeau te vinden. Bij Studio Koester Booster vind je verschillende bijzondere handgemaakte koester geschenken! 

17 juni 2022 doe ik mee met de Online Creamarkt waar ik in een gezellig digitaal kraampje sta met deze koester kadootjes. In dit blog licht ik er 5 toe!

Koesterkaartje

Nét even een andere tekst, met de hand gemaakt met veel aandacht & liefde. Door middel van illustraties, stiksels, papercut en mooie typografie probeer ik van elk kaartje iets bijzonders te maken. Heel fijn om deze vervolgens in een zorgvuldig ingepakt pakketje in je brievenbus te krijgen! Bij de mooie en verdrietige momenten in het leven.

kaart met gedichtje en goud

Koesterdoosje

Wat je koestert zou je het liefst in een doosje willen doen, veilig en altijd beschikbaar. 

Oef … ik voel dit zo vaak bij mijn kinderen. Alles roept in mij dat ik ze bij me wil houden, ze wil beschermen en kunnen knuffelen wanneer ik dat wil. Maar … zo werkt dat (gelukkig) niet.

Ter compensatie maak ik deze koesterdoosjes voor jou. Om de dingen die je koestert toch een klein beetje in een doosje te kunnen stoppen. Voor jezelf of iemand die je lief vindt.

klein kraft doosje met een gedichtje er in

Koestering

Ik vind dit zo’n mooi woord! Koestering. Een streling, een zonnestraal een omhelzing. Dat zijn woorden die bij me opkomen hierbij. De koesteringen die ik maak hebben ook dat effect. Ze hebben thema’s die met koesteren te maken hebben. Prachtig om in huis neer te zetten of op te hangen als reminder om de mooie dingen in het leven te koesteren.

borduurring met gedicht

Koester poster(tje)

Hou jij ook zo van handgeschept papier? In deze serie koester postertjes (van A6 tot A5) maak ik gebruik van prachtig handgeschept papier gemaakt door fencilstudio.nl Op de posters staan kleine gedichtjes, koester woorden of illustraties. Super leuk om iemand kado te geven of zelf thuis in een lijstje te doen.

poster van handgeschept papier met gedichtje koester in gouden lijstje

‘Maak je eigen Koesterhoekje’ pakket

Als je écht een mooie, persoonlijke plek wilt creeren om te koesteren, te herdenken of bijzondere spulletjes te bewaren? Dan kun je met dit pakket een eigen Koesterhoekje maken. Je kunt het hoekje helemaal inrichten zoals je zelf wil. Om alleen te doen of samen met je kind(eren). Wat zit er bij? Een uitleg & tips in een lief, handgebonden boekje + een blanco kaart om zelf een koesterkaart erbij te maken bij. Daarnaast een waxinelichtje van duurzaam kaarsvet.

Dit is ook bij uitstek een heel mooi kado om te geven aan iemand die een dierbare verloren is.

pakketje met kaarten kaarsje enk oesterhoekje

Online Creamarkt

Tot slot nog even over de Online Creamarkt. Geboren in de Corona tijd, maar uitgegroeid tot een heel gezellig en leuk evenement!

Zie je het voor je?

Lekker in het zonnetje in je tuinstoel, drankje erbij en laptop/ipad op schoot. Geen gezeul met tassen, je door de drukte heen wurmen, maar lekker op je gemakje kijken bij allerlei leuke kramen. Die bovendien veel ook leuke aanbiedingen hebben tijdens deze speciale markt.

Als je bij mijn kraampje komt, word je persoonlijk begroet door mij en kun je rustig even rondkijken.

Vragen of reacties vind ik super leuk via een DM op Instagram of via een whatsapp berichtje. Ik kijk er naar uit om je daar tegen te komen!

Deze producten zijn vanaf 17 juni te vinden in de Koestershop, maar je kunt daar nu ook al mooie geschenken vinden!