5 persoonlijke cadeaus voor een vriendin - Angelique Verheij

5 persoonlijke cadeaus voor een vriendin

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/a/a/angeliqueverheij.nl/httpd.www/wp-content/themes/leedo/inc/theme-functions.php on line 62

Zoek jij een bijzonder en uniek cadeau voor een vriendin die je koestert?

Heeft een van jouw vriendinnen iets te vieren, een steuntje in de rug nodig of je wilt gewoon eens iets leuks doen voor die lieve vriendin? Heb je al internet, pinterest en instagram afgestruind voor leuke ideeën? Het kan moeilijk zijn om een echt speciaal cadeau te vinden. Bij Studio Koester Booster heb je verschillende mogelijkheden. Lees hieronder de 5 persoonlijke cadeaus voor een vriendin om te koesteren!

Voor een vriendin die een steuntje in de rug nodig heeft
Het liefst zou je deze vriendin overladen met lieve woorden en knuffels. Je zou willen dat ze een beetje lichtheid zou ervaren en zich bijzonder voelt. Natuurlijk doe je dit dan als vriendin. Maar wat als je deze mooie woorden, gekke anekdotes, typerende dingen voor haar, zou opschrijven? Dan kan ze deze op elk moment bekijken en echt een steuntje zijn, ook al ben jij er zelf niet bij. De woordenposter is daarvoor bij uitstek geschikt! Hierop kun je alles kwijt wat je wil zeggen en ziet er nog mooi uit ook. Doe er een mooie lijst om heen en klaar ben je! Een uniek kado met een bijzondere boodschap.
En natuurlijk ook leuk om te geven als een vriendin 40 wordt, gaat trouwen of iets anders te vieren heeft!

woordenposter 5 persoonlijke cadeaus voor een vriendin Studio Koester Booster

“Ik zocht een bijzonder cadeau om een vriendin een hart onder de riem te steken en toen zag ik de mooie woordenposter. Angelique denkt graag met je mee als je even vastloopt en eigen ideeën over de lay-out neemt ze mee. Mijn vriendin was verrast bij het zien van de poster: leuk, lief en mooi waren haar woorden! Het kwam precies op een goed moment.” Kitty

Voor een vriendin met kinderen
Je hebt ze ongetwijfeld wel eens voorbij horen komen, de uitspraken van haar spruit(en). Gekke, lieve of ontroerende dingen die ze zeiden. Die uitspraken zijn bijzonder voor elke ouder. En om deze reden speciaal om een van deze uitspraken een podium te geven, om altijd te kunnen koesteren. Hoe mooi is het om een poster cadeau te doen met een illustratie van die uitspraak?! Een vrolijke, kleurrijke poster met een eigen verhaal. Uniek en heel persoonlijk!
En als kraamcadeau of als je vriendin kleinkinderen heeft, is dit natuurlijk ook een geweldig cadeau!

woordenposter 5 persoonlijke cadeaus voor een vriendin Studio Koester Booster

“Wij hadden het geluk een prachtige poster te winnen met een komische en ontroerende kinderuitspraak. De afbeelding is heel treffend en de kleuren zijn tijdloos en tegelijkertijd helemaal passend in het interieur van een moderne (kinder)kamer. Zo knap hoe je met een enkel beeld een hele wereld aan voorstellingen oproept. Steeds als ik de poster zie, krijg ik een glimlach en voel ik dat heerlijke kind achter de uitspraak. Dank daarvoor.
Daarnaast is het koesteren een inspiratie geworden en volg ik je met veel plezier op instagram.” Madelein

Met een groep vriendinnen
Soms wil je graag samen iets geven aan een (jarige) vriendin en zoek je naar iets dat jullie bindt. Muziek heeft voor veel mensen een speciale betekenis. Stel je laat iedereen een liedje of muziekstuk uitkiezen die een bepaalde verbinding heeft met de jarige. Daarbij schrijven ze een klein stukje over die persoon en het waarom van de muziek. Studio Koester Booster maakt van al deze teksten een mooi, persoonlijk boekje met een afwisseling van teksten, quotes en stijlvolle typografie. We kiezen samen de kleur van het papier en het geheel wordt mooi met de hand gebonden. Een bijpassende spotify lijst is dan super leuk.
Naast een verjaardag kan dit ook gegeven worden bij een afscheid of pensionering bijvoorbeeld.

koesterboek 5 persoonlijke cadeaus voor een vriendin Studio Koester Booster

Voor een bijzondere verjaardag
Stel je vriendin wordt 30, 40, 50 (of gewoon 36) en je wilt eens echt uitpakken met een kado dat helemaal op maat gemaakt is voor haar. Een portretposter is dan perfect! Op basis van een aantal foto’s maakt Studio Koester Booster een portret. Daarnaast kun je, net als op de woordenposter, de lieve, mooie en persoonlijke woorden kwijt. Een deel van die woorden kun je laten vertalen in kleine, grappige illustraties. Compleet met feesthoed en slinger geeft deze poster een vrolijke en ontroerende noot op een verjaardag.
Ook bij een afscheid, jubileum, huwelijk kun je een dergelijke poster laten maken!

verjaardagsposter 5 persoonlijke cadeaus voor een vriendin Studio Koester Booster

“Ik bestelde een verjaardagsposter bij Studio Koester Booster. Het was een bijzondere verjaardag van een bijzondere jarige en daar hoort het meest bijzondere cadeau bij. Dus ons omi kreeg een poster met woordjes en illustraties die haar typeren. Zoiets moois en persoonlijk had ze nog nooit gekregen. Ze moest er even van bekomen. Met een lach en een traan, gewoon sprakeloos. Dus als je op zoek bent naar een origineel cadeau? Studio Koester Booster staat er vol van. Angélique is een kei in haar vak en komt samen met jou tot het gewenste resultaat. De communicatie verliep erg vlot. Het was zoals we in gedachten hadden.” Sylvie

Voor als je niet kunt kiezen
Als je het lastig vind om een keuze te maken, als je geen leuke uitspraak weet of als het kindje van je vriendin nog niet geboren is. Ook als de tijd ineens heel kort is en je de tijd wilt nemen voor een persoonlijke illustratie. In dat geval is een kadobon van Studio Koester Booster een uitkomst! Voor het zelf te kiezen bedrag kan je vriendin een kadootje uitkiezen in de webshop of een illustratie op maat laten maken. Op die manier geef je altijd een uniek kado!

kadobon 5 persoonlijke cadeaus voor een vriendin Studio Koester Booster

Koester je mee?
Heb je interesse in een van deze kado’s? Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie!

Zit jouw kado er niet tussen, maar spreekt de stijl van Studio Koester Booster je wel aan? Neem gerust contact met me op om samen andere mogelijkheden te bespreken. Ik vind het leuk om met je mee te denken over een uniek kado!