Waarom koesteren met Studio Koester-Booster? - Studio Koester Booster

Waarom koesteren met Studio Koester-Booster?

Foto van mijn koester boek met een kopje koffie en een plaid daarnaast

koes.te.ren = liefdevol behouden.

Dit is een van de betekenissen van koesteren.
Het is een van de betere in mijn beleving!
Liefdevol behouden van wat van waarde voor je is.

Ga jij ook vaak voorbij aan koestermomenten?
In een hectische tijd als deze, waarin iedereen het druk heeft en tig ballen in de lucht (denkt te) moet(en) houden, vergeten we soms te koesteren. We vliegen soms voorbij aan de kleine, mooie dingen. Of we gunnen onszelf die tijd niet.

Soms lastig
Als het even wat moeilijk gaat is het soms lastig om te koesteren. Als de zorg voor je kinderen bijvoorbeeld veel van je vraagt.
Het is ingewikkeld om dan te kunnen koesteren wat zo dicht op je huid zit en soms ook maar heel klein lijkt. Hoe doe je dat? En in welke vorm?

Koesteren wat er niet meer is
Het koesteren van iemand die er niet meer is of een periode die voorbij is, maar je wel nog erg dierbaar is. Hoe geef je daar vorm aan? Hoe hou je die herinneringen levend?

Mijn missie
Ik gun het iedereen om te kunnen koesteren. Om even de tijd te nemen, stil te staan bij bijzondere momenten, bij mensen of een bepaalde periode. Ik gun dat de geliefden zelf en ook de mooie momenten die je wilt koesteren. Om liefdevol te worden behouden.

Als grafisch ontwerper kan ik beelden, teksten en sferen vangen in een ontwerp. Dit kan bijvoorbeeld een klein boekje zijn, maar ook een poster of een kaart. Ik wil mensen helpen een vorm te geven aan hun herinneringen en ze daarmee een boost geven. Een boost om te kunnen koesteren en daarmee een boost om misschien een klein beetje gelukkiger te zijn.

Heb je interesse in een koesterboek?

Er zijn twee koesterboeken in de maak. Dus ik heb helaas nog geen voorbeelden voor je. Ik vind het wel heel fijn om met je mee te denken over jouw persoonlijke koesterboek en die voor je te maken! Je kunt contact met me opnemen, dan gaan we kijken wat bij jou past.